Zo heb jij een stralend gezicht tijdens de feestdagen (+ WIN)

Tijdens de most wonderful time of the year willen wij natuurlijk het liefst ook wonderful voor de dag komen. Een uitgeruste uitstraling doet natuurlijk wonderen, maar in aanloop naar de feestdagen vliegen we vaak van hot naar her. Hoe komen wij dan tóch uitgerust over?

Sint-Nicolaas en zijn Pieten zijn weer in het land en het duurt niet zo lang tot de kerstvreugde weer begint. Hartstikke gezellig en sfeervol, maar dit vraagt ook veel voorbereiding. Cadeautjes moeten worden gekocht, hersenen worden gebroken over een feestmaal en het ene feestje na het andere wordt aangekondigd. Maar hoe zorg je ervoor dat jij een beetje fris en fruitig oogt? Jij hebt immers niet de eeuwige jeugd. Of toch wel...? Jouw redder in nood is hier: de Olaz Regenerist lijn!

De Regenerist producten

Deze kerst hoef jij je geen zorgen te maken over jouw voorkomen. Je kunt met een tijdloos mooie uitstraling die kerstjurk dragen. En dat is helemaal niet zo moeilijk voor elkaar te krijgen! Met de Regenerist producten van Olaz kun jij je huid mooi houden! De crèmepjes en serums uit deze lijn bevatten een Skin Energizing Technology die de huid verstevigt. Hierdoor krijgt je gezicht een flinke boost en heb je een opvallend verjongde huid. De Olaz producten hebben slechts 5 nachten nodig om hun magie te laten inwerken en om jouw huid er tijdloos mooi uit te laten zien!

Als je iets meer geduld van 5 nachten hebt, zul je zien dat deze Olaz producten nog veel meer kunnen betekenen voor je huid. Als je Regenerist 4 weken de tijd geeft, zul je merken dat je een tot wel 10 jaar jonger ogende huid krijgt. De fijne lijntjes en rimpels zullen veel minder zichtbaar zijn dan eerst! Als iets een mooi kerstgeschenk is! Ook TV-persoonlijkheid en fotomodel Anouk Smulders gebruikt de producten uit de Regenerist lijn graag. Het is haar geheim voor een tijdloos mooi ogende uitstraling.

Winnen

Om maar alvast in de kerstsfeer te komen gaan wij een beetje voor Kerstman spelen! Wij mogen namelijk 5x een Olaz Regenerist pakket weggeven! Het pakket heeft een waarde van 165 euro en bestaat uit de volgende fijne producten:

  • Regenerist 3-zone serum
  • Regenerist 3-zone dagcrème SPF30
  • Regenerist 3-zone verstevigende dagcrème
  • Regenerist 3-zone nachtcrème
  • Regenerist 3-zone CC cream light

Wat je moet doen om kans te maken? Like ons op Facebook en vul hieronder je gegevens in. That’s it!

Succes!