Unicorn colors + toast = Magisch ontbijt!

Eten door Fadak

Het is bekend dat het ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Maar of we daar altijd tijd en zin in hebben, is weer een heel ander verhaal. Het liefst draaien we ons nog een paar keer om dan dat we iets eerder opstaan om wat klaar te maken.

Vooral nu de koude en donkere dagen zijn aangebroken, kost het ons veel moeite om ons warme en zachte bedje te verlaten. Maar om de dag door te komen is het toch van belang om a new day te starten met een stevig ontbijtje. Hoe moeilijk het ook is om op een vroege ochtend iets door je keel te krijgen, het is wel echt een must wil je de rest van de dag goed kunnen functioneren. Ben je nog niet helemaal overtuigd? Dan weten wij zeker dat je na het zien van dit kleurrijke goedje geen ochtend meer de deur uitgaat zonder wat gegeten te hebben. Er bestaan nu namelijk unicorn toast! Say whut?

Kleurrijke bammetjes

Dit is toch de ideale manier om én iets te eten voordat je naar werk gaat én ook om je ochtend op te fleuren! Unicorn toast ziet er exact uit zoals het klinkt. Sneetjes brood die belegd zijn in allerlei kleuren. Van groen tot geel en van roze tot blauw. Deze vrolijke toasts zijn een creatie van Adeline Waugh. De food stylist, fotograaf en receptenontwikkelaar staat bekend om haar foodie foto’s op Instagram en elke keer zet ze haar volgers weer versteld met haar speciale creaties.

Alle kleuren zijn gemaakt van natuurlijke producten vertelt Waugh. Het begon eerst met smeerkaas en bieten, waardoor ze een roze toast creëerde. Voor de kleur paars heeft ze bevroren bessen gebruikt en voor de geel/oranje kleuren kurkuma. Het is dus heel makkelijk om thuis na te maken! En aan de smaak verandert gelukkig helemaal niks.

Word jij ook zo vrolijk van deze kleurrijke unicorn toastjes?