20 signalen die aangeven dat je veel te lang single bent

Single & daten door Fadak

De één leidt het single leven vol trots en vindt het helemaal prima zoals het allemaal is, terwijl de ander wanhopig op zoek is naar haar prins op het witte paard. En helaas kun je die niet zo snel vinden zoals in een romantische film.

Je hebt singles die binnen no-time een nieuwe lover hebben en de singles die zich niet meer kunnen herinneren wanneer ze voor het laatst een relatie hebben gehad, oeps! Het is misschien zelfs zo erg dat je familie niet eens meer vraagt hoe het in de liefde gaat. Komen deze dingen jou bekend voor? Oh nee, dan ga jij al veel te lang als single lady door het leven!

… Je eet alleen maar simpele gerechten en kunt zelfs makkelijk voor twee eten, want hey je hoeft met niemand rekening te houden!

… Je familie heeft de hoop opgegeven en ze vragen niet eens meer wanneer je met een lover gaat komen.

… Tinder? Daar heb je alles op geprobeerd en wekelijks de straal aangepast, maar helaas zijn ook de uitkomsten daarvan teleurstellend.

… Een feestje met vrienden? Ze vragen niet eens meer of je een date meeneemt, want het antwoord is weer zo voorspelbaar...

… Je krijgt het al benauwd op het moment dat je eraan moet denken dat je je bed met iemand moet delen. Nah, ik pas!

… Je ex ziet jou niet meer als zijn ex. Hij heeft inmiddels al vier vriendinnen en drie scharrels gehad, nadat je het uit had gemaakt met hem.

… Matching ondergoed? Hoezo zou je hier nog iedere dag tijd aan moeten besteden. Die tijd kun je beter besteden aan wat extra slaap, bye!

… Als je op een gegeven moment met mannen gaat daten die totaal niet jouw type zijn, weet je hoe laat het is.

… Jouw vriendinnen proberen je tijdens iedere gelegenheid te koppelen. ‘Hey, is die daar niks voor jou? 'Ga een gesprek met hem aan!’ Ulgh, leave me alone.

… ‘Kan ik niet gewoon weer op date gaan met mijn ex?’

… ‘Hoe en waar kan ik mijn eitjes invriezen?’ staat tussen jouw zoekgeschiedenis.

… Je wordt misselijk als je mensen klef ziet doen op straat. Get a room!

… Je hebt inmiddels zoveel datingapps op je telefoon gedownload, dat je er een speciaal mapje voor hebt aangemaakt. Wel met een andere naam natuurlijk want stel je voor dat iemand het ziet!

… Je hebt een kat gekocht. Zegt genoeg, toch?

… Je gaat soms voor de spiegel staan en geeft jezelf wat complimentjes. Als niemand het doet, moet je het zelf maar doen hè!

… Liefde heeft in jouw ogen een hele andere betekenis gekregen. Als je vriendin weer eens een nieuwe hubby heeft, is het eerste wat jij denkt: dat gaat toch niet werken.

… Scheermesjes zijn niet meer het eerste wat op jouw boodschappenlijstje staat.

… Als na een lange tijd weer iemand met je aan het sjansen is, app je je vriendinnen zo snel als je kan. Breaking news!

… Je bent op zoveel verschillende datingapps actief, dat je bang bent om bepaalde gezichten op straat te herkennen. Awkward!

… Een tapasbar? Nee, dat is helemaal niks voor jou. Die kleine hapjes zijn bedoeld om romantisch te delen.

Komen deze signalen je bekend voor? Dan ben jij veel te lang single!