De onnozele dingen die we doen wanneer we een man willen imponeren

Single & daten door Sabine
Je hoort men weleens zeggen dat liefde blind maakt, maar wij hebben sterk het vermoeden dat liefde je hersencellen verwijdert. Als wij een oogje hebben op een man, doen we de meest onnozele dingen om hem te imponeren.
 
Achteraf kunnen we onszelf wel voor onze kop slaan als we bedenken wat we zojuist hebben gedaan om het hoofd van die lekkere man jouw richting op te draaien. Waarom lijken we een emotioneel en sociaal IQ van 80 te hebben wanneer we iemand leuk vinden? Wij weten het niet. Maar het resulteert wel in deze geintjes: 
 
We doen ons dommer voor dan we zijn
We trekken aan deuren waar groot 'duwen' op staat in de hoop dat hij ons schattig vindt en we weten opeens niet hoe we ook al weer onze telefoon kunnen updaten zodat je prooi hopelijk een helpend handje biedt. We zijn de onnozelheid zelve wanneer we een man leuk vinden en eigenlijk slaat dat dus nergens op. 
 
 
We lachen als een huiler die mamazeehond kwijt is 
Dat geluid dat ontsnapt uit onze keel zal op dat moment in onze eigen oren sexy klinken, maar in de praktijk gebeurt er iets heel anders. Ja, die lekkere vent kijkt wel even naar je om. Niet om te kijken wie die verleidelijke lach nu deelt met de wereld, maar eerder om te kijken of hij eerste hulp moet verlenen aan iemand die stikt in een olijf. 
 
Grapjes maken waarmee we de plank totaal mis slaan 
Wanneer je je crush ziet lachen om een grapje van een ander, voel je een kleine golf van jaloezie over je heenkomen. Je wilt dat hij ook lacht om jouw grappen die volgens jou thuishoren in een komedieshow in een uitverkochte Madison Square Garden. Maar ja, helaas ben jij niet zo grappig als je zelf wilt en ben jij de enige die brult om je grapje. 
 
Sport vinden we opeens interessant 
Dus dan staan we daar te doen alsof onze wereld vergaat als Feyenoord nu niet even scoort. Of Ajax als hij dat leuk vindt. Man, wij staan zelfs te juichen voor FC knudde als hij dat leuk vindt. Het wordt alleen wel te heet onder je voeten wanneer hij opeens vraagt of jij kon zien of dat buitenspel terecht was. Euh… wat? 
 
We zeggen onze vriendinnen af voor hem
Je hebt afgesproken met een vriendin, maar plotseling krijg je een appje van hem waarin hij voorstelt om even een filmpje te pakken. Je weet niet hoe snel je je andere afspraak moet afzeggen. Gelukkig snappen veel vriendinnen hoe gek je bent op die jongen, maar ja, een erg leuke actie is het niet van je.  

Wat doe jij altijd als je een man leuk vindt?