Kies je (wens)kaart!

Niet meer de deur uit
Een geschikte kaart vind je tegenwoordig het snelst online. Dat scheelt, want dan hoef je de deur niet meer uit. Sta je in de winkel elke kaart te bekijken en kan je maar geen keuze maken, om vervolgens zonder kaart weer weg te lopen? Achter de computer heb je gelukkig alle tijd om goed na te denken. Op internet zijn verschillende webshops te vinden waar je bijvoorbeeld je kaart zelf kan ontwerpen of een eigen foto op een wenskaart kan laten afdrukken. Hieronder een greep uit verschillende leuke en grappige sites.

Een goed doel steunen
Op Goededoelenkaartje.nl steun je met jouw kaart(en) - je raadt het al - een goed doel. Je kunt zelf kiezen welk goed doel jij wil steunen. De meest bekende goede doelen staan op de site, zoals Unicef, War Child of Artsen zonder Grenzen. Nadat je een doel hebt gekozen, kun je aan de gang met je kaart. Je kunt een kant-en-klare kaart kiezen uit de collectie, een eigen foto gebruiken of een kaart van het goede doel dat je gekozen hebt.

Kaartje met humor
De kaarten van Boomerang zijn grappig, hip en actueel. Je kent ze vast wel als de free-cards, die verspreid worden in o.a. bioscopen. Je kunt je favoriete boomerang-kaart bestellen en op laten sturen op de site Cards.boomerang.nl.

Kaartje van Toen
Via Kaartje van Toen is het mogelijk om retro-foto's (unieke foto's vanaf 1930) als wenskaart te gebruiken om iemand te verrassen. De in een klassieke stijl genomen foto's (veelal zwart-wit) zorgen ervoor dat je - bij ontvangst van de wenskaart - weer even helemaal terug bent in 'die goede oude tijd'.

Praktisch:
Op alle genoemde sites kun je heel gemakkelijk het adres op de kaart(en) zetten én laten opsturen. De prijzen worden samengesteld door het formaat van de kaart, de envelop en bezorgkosten.

Succes met het creëren van jouw perfecte wenskaart!