Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Wijnalmanak 2011

Wijnalmanak 2011 de beste wijnen onder 5,- bevat zo'n 850 rode, witte, roséwijnen en sherry's. Allemaal gegarandeerd goed, altijd onder de magische grens van 5,- en breed verkrijgbaar bij supermarkt, slijterij en wijnspeciaalzaak. Naast proefnotities en sternoteringen voor de allerbeste wijnen komen de belangrijkste wijntrends en -ontwikkelingen aan bod.

Wijnalmanak is ook beschikbaar voor de iPhone! Er zijn twee apps: de gratis Wijnalmanak Wijnshaker en de Wijnalmanak app. Met de Wijnalmanak Wijnshaker kies je op een leuke en verrassende manier de beste wijn. Shake in de supermarkt of wijnwinkel met je iPhone en je ontvangt wijnsuggesties (inclusief proefnotities) uit het assortiment van de winkel waar je op dat moment bent. Gratis te downloaden in de App Store. Meer informatie: www.wijnshaker.nl.

Ze.nl mag een aantal exemplaren van de Wijnalmanak 2011 de beste wijnen onder 5,- weggeven. Om kans te maken op een boekje moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 27 december. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem dan online bij Bol.com!