WIN: Laarzen van Cafe Moda

Winacties door Redactie Ze.nl

Italië - een paradijs voor de echte shoefreak- is de inspiratiebron voor Cafe Moda. Want nergens anders dan in Italië dragen vrouwen high fashionable schoenen vol gevoel voor mode, stijl, elegantie en vrouwelijkheid.

Daarom heeft Cafe Moda de allerlaatste catwalktrends binnen no-time in de collectie. Met vooral veel hoge hakken, maar ook platte(re) modellen. Zolang het maar op en top modisch is, en voor betaalbare prijzen. Iedere week wordt de collectie aangevuld met nieuwe items en worden de nieuwste looks - gespot op beuzen, op hotspots en hip & happening places, in de bladen of bij celebrities - toegevoegd aan de collectie.

Cafe Moda maakt jouw look compleet. Als aanvulling op je bestaande schoenencollectie, zomaar voor de heb of perfect passend bij je party dress. En als nieuwsbriefabonnee word je ook nog eens op de hoogte gehouden van alle leuke nieuwtjes, acties en extra kortingen.

Benieuwd naar alle schoenen? Bekijk dan de hele collectie op www.cafemoda.nl.

Ze.nl mag drie paar te gekke Cafe Moda-laarzen (t.w.v 69,90) weggeven, in de kleuren zwart, grijs en bruin suède-look. Ze hebben een lange schacht met een killerheel van 10,5 cm hoog, maar door de plateauzool heb je het gevoel of de hak lager is. Om kans te maken op een paar laarzen (in willekeurige kleur) moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 13 december. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.