WIN: Limited Edition-DVD Nowhere Boy

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Midden in de jaren 50 groeit John Lennon op in Liverpool. Hij is een intelligente, maar gevoelige tiener die gevangen zit tussen zijn Tante Mimi en zijn moeder. Hij probeert te ontsnappen aan de geheimen van zijn familie en in rock 'n' roll vindt hij de ideale ontsnappingsmogelijkheid.

John Lennon (gespeeld door Aaron Johnson) heeft het niet gemakkelijk. Hij woont sinds zijn vierde jaar bij zijn strenge tante. Dan ontdekt hij per toeval dat zijn echte moeder in de buurt woont. Zij is niet zo stijf als Mimi, maar wel labiel. Hij wordt geschorst van school wegens slechte prestaties en ziet zijn kans schoon om meer tijd met haar door te brengen. Tante Mimi komt erachter en bij gebrek aan andere opties, keert hij terug naar haar huis. Dan leert hij Paul McCartney kennen en samen richten ze een band op. Zal hij zijn dromen waarmaken?


Nowhere Boy
is vanaf 11 november te koop op dvd.

Ze.nl mag een aantal limited edition-dvd's van Nowhere Boy weggeven. Deze speciale uitvoering bevat naast de dvd, ook een mooi boekje met foto's en tekst en de soundtrack. Om kans te maken op een dvd plus soundtrack moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 21 november. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem dan online bij bol.com!