De nieuwe limited edition jurkjes bij Mydress met korting!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

De feestdagen beginnen toch langzaamaan steeds dichterbij te komen, dus het is de hoogste tijd om wat mooie jurkjes te shoppen! Goed nieuws: Mydress.nl heeft nieuwe limited edition jurkjes binnen in de Classy Chic Collection.

Bij het selecteren van de collectie is aandacht besteed aan de trends van dit najaar. Kleuren als zwart en bordeauxrood met details van kant, leer en gouden accenten. Daarnaast is peplum - ook wel het schortje genoemd - helemaal hip! De Classy Chic Collection is representatief voor op werk, maar ook prachtig als party look. En het belangrijkste: het is betaalbaar!

One of a kind collectie van Kim Siderius
Deze maand heeft Mydress.nl een nieuw merk online: De One of a Kind collectie van Kim Siderius. Elk jurkje is origineel omdat ze stuk voor stuk met de hand worden gemaakt. Kenmerkend zijn de gebruikte kleuren met plooien, en de drapering verwerkt in de jurken dat het vrouwelijke silhouet naar voren brengt. De geselecteerde jurken zijn exclusief verkrijgbaar bij Mydress.nl.


Basic jurkjes
Naast de twee nieuwe collecties, Classy Chic en One of a Kind, heeft Mydress.nl ook een leuk aanbod met basics. Je hebt de keuze uit jurken, tunieken en tops in verschillende kleuren en materialen. Oftewel: voor ieder wat wils. Alle items op Mydress.nl kosten nooit meer dan           ? 100,-.

Korting voor Ze-leZeressen
Voor alle lieve Ze-leZeressen heeft Mydress nu een speciale korting! Met de code intro10 shop je nu 10% korting op je nieuwe jurkje! Wij zeggen: shopZe!

Welk jurkje is jouw favoriet?