WIN: Boek Mini Shopaholic

Winacties door Redactie Ze.nl

Becky Brandon (geboren Bloomwood) is dol op haar tweejarige dochtertje. Maar de opvoeding van Minnie valt vies tegen. De kleine meid heeft al op prille leeftijd een verzameling Dolce & Gabbana-laarsjes en kasten vol designkleding. Haar favoriete woordje is 'hebben' en overal waar ze komt, van de peuterspeelzaal tot Harrods, laat ze enorme puinhopen achter. Van wie zou Minnie dat toch hebben? Becky is ten einde raad. Haar man Luke zit na de dood van zijn geliefde stiefmoeder ook al niet lekker in zijn vel. Becky besluit hem op te fleuren met een geweldige surpriseparty. Dat is het begin van vele gênante leugentjes om bestwil - tot de zaken wederom gierend uit de hand dreigen te lopen.

Sophie Kinsella veroverde de harten van miljoenen lezers met haar immens populaire Shopaholic-serie, inmiddels vereeuwigd op het witte doek, en de romans Wat spook jij uit?, Hou je mond!, Aanpakken! en Ken je me nog?. Ook de romans onder haar eigen naam Madeleine Wickham, Zoete tranen, Slapeloze nachten, Dubbel feest en De cocktailclub, zijn inmiddels razend beroemd. De auteur woont met haar man en kinderen in Londen. Kijk voor meer informatie ook eens op www.sophiekinsella.nl!

Ze.nl mag een aantal exemplaren van Mini Shopaholic weggeven. Om kans te maken op het boek moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 10 oktober. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.