WIN: Dermalogica Solar Shield Stick

Winacties door Redactie Ze.nl

De Solar Shield Stick van Dermalogica is een super handige waterproof stick die hydrateert en beschermt met een SPF15. Met de stick kun je heel handig je lippen, oren, oogleden, neus en andere gevoelige plekjes beschermen tegen de zon. De Solar Shield Stick beschermt tegen UVA- en UVB-straling en de verzachtende bisabolol-, menthol- en grapefruitoliën helpen de huid te kalmeren en comfort te geven. De vitamine E hydrateert en beschermt de huid tegen verdere beschadiging. Alle verzorging die je nodig hebt dus!

De Solar Shield Stick heeft het formaat van een lippenbalsem en is dus heel gemakkelijk overal mee naartoe te nemen. Want je weet nooit wanneer het zonnetje tevoorschijn kan komen! De stick heeft een heerlijke citrusachtige geur en smeert erg fijn: je lippen worden er super zacht van. Ik heb 'm standaard in mijn tas zitten...

Kijk voor meer informatie op www.dermalogica.nl.

Ze.nl mag een aantal exemplaren van de Solar Shield Stick (t.w.v. 17,90) weggeven. Om kans te maken op zo'n handige stick moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 11 juli. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.