Korting bij Kleertjes.com

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Toen ik tante werd heb ik mezelf heel erg in moeten houden om niet iedere dag met een truitje, rompertje, mutsje of een paar sokjes thuis te komen. Zodra mijn zus met de eerste echofoto bij me kwam, was ik op zoek naar het perfecte cadeautje. Ik wilde mijn nog niet geboren neefje heel erg veel verwennen en de eerste twee weken van zijn leventje heeft hij dan ook iedere dag een andere outfit aangehad. Ik was maar wat graag hoofdsponsor.

Ik kan me dus heel goed voorstellen dat als je zelf in verwachting bent, je de weg helemaal kwijt kunt raken in al die kinderkledingwinkels. Daarom is Kleertjes.com zo'n handige en leuke site. In deze webwinkel vind je allerlei merken zoals Mexx, Replay en Petit Bateau. Handige zoekfuncties helpen je door het enorme assortiment heen. De kleertjes zijn namelijk allemaal gesorteerd op zomer of winter, kleur, merk en de fase waar jouw kindje, neefje of nichtje zich op dat moment in bevindt.

Ook de prijzen variëren. Wil je bijvoorbeeld een leuk en klassiek jack voor je zoontje? Dan verkoopt Kleertjes.com ook het tijdloze en mooie (maar prijzige) Stone Island. Even niet zo veel zin om duur te shoppen? Gelukkig is er vaak sale in de webwinkel. Door een kortingscode in te voeren op Kleertjes.com, heb je al gauw leuke kleertjes van een mooi merk, voor een lagere prijs. Zo is er momenteel een zomeractie waarbij je op bijna alle producten 30% korting krijgt. Profiteer er dus snel van, voor deze kortingsactie heb je geen kortingscode nodig.

Kleertjes.com is dus ideaal om een leuke outfit te shoppen voor de allerkleinsten onder ons, maar ook voor peuters en kleuters. Neem dus gauw eens een kijkje op de website!