UPDATE: Broer Bauer vertelt over drama

Celebs door Redactie Ze.nl

Steeds meer details over het familiedrama van de Bauers komen naar boven drijven. De vreselijke gebeurtenis van gisteravond blijkt niet de enige te zijn geweest. In 2002 werd een neefje van de volkszanger opgepakt, nadat hij een vrouw op wie hij verliefd was met 32 messeteken om het leven bracht. De jongen kreeg 12 jaar celstraf en de familie Bauer probeerde het buiten de media te houden.

Tante Doortje lijkt door haar man Chiel van der Krom te zijn vermoord. Doris vertelt aan het Parool: "Hij heeft eerst tante Doortje door het hoofd geschoten en daarna zichzelf. Het was een vreselijk tafereel."

Een bekende ontdekte de lichamen van het echtpaar rond 18.00 uur toen ze gezellig een 'bakkie kwam doen'. Ome Chiel is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht, de hulp voor tante Doortje kwam te laat. Doris: "We snappen er helemaal niets van. Ze waren veertig jaar getrouwd, leken toch gelukkig. Niemand heeft dit zien aankomen.''

Frans liet op zijn website weten: "Wij zijn met de gehele familie ontzettend aangeslagen door de tragische gebeurtenis, die ons heeft getroffen. We hebben er geen woorden voor en willen dit in alle rust verwerken."

De politie heeft nog geen uitspraken gedaan over de toedracht van dit familiedrama.