Win een droomstage!

Werk & studie door Redactie Ze.nl

Een weekje met de hele familie als Alpen-paardenfluisteraar doorbrengen? Of je eigen lekkere, verkoelende biertje brouwen in de bergen van Zwisterland? Sinds maart 2010 biedt Graubünden een jaar lang iedere maand een bijzondere stage van een week aan. Door je aan te melden op de website als sollicitant, kun je gekozen worden door de droombaancommunity en de werkgever.

Deze zomer zijn de droombanen erg avontuurlijk. Geef je op als mountainbike crewmember en begeleidt de bikesters van het Trek Women's Bike Festival. Een week lang ben je dan hun gids en ontdek je samen met hen de bergen van Lenzerheide. Als je van racen houdt, help dan de organisatie van de Arose Classic Car, waar de mooiste oldtimers op een parcours van 360 bochten racen. Je helpt de organisatie en... je racet mee!

Wil je nu meer informatie en weten welke stages er nog meer te winnen zijn? Bekijk dan de website. Hier staat de volledige beschrijving van de droombanen en kun je je aanmelden als sollicitant voor bijvoorbeeld een baantje als kruidenheks in de Alpen.

Wat win je dan precies? Een week gratis vertoeven in Graubünden, inclusief verzekering, reis, accomodatie, maaltijden en een speciaal welkomstpakket. De enige voorwaarde aan de deelnemers is dat zij door middel van video en tekst op de website van Graubünden Toerisme verslag doen van hun verblijf. Nou, dat lijkt me te doen, toch? Neem snel een kijkje!