WIN: Luxe melkopschuimer Lattemento

Winacties door Redactie Ze.nl

Hoge hakken, korte rokken, geur van basilicum, passie en romantiek om elke hoek. Genieten van het leven, een kaartje leggen, een korte ruzie en dan weer liefde. Kleine barrista's, heerlijke bistro's. Daar waar gezelligheid tastbaar is. Italië: een genot voor de romanticus of koffieliefhebber. Want in 'de laars' wordt de beste cappuccino, macchiato en koffie verkeerd ter wereld geschonken. Voor een ieder die geen private jet bezit en op elk moment thuis wil genieten van het perfecte kopje is er nu de Lattemento van Foremost.

Een melkopschuimer die zijn werk zo goed doet dat deze als de absolute 'numero uno' is getest door de Consumentenbond. De Lattemento zorgt voor het perfecte schuim in slechts 70 seconden en schakelt zichzelf daarna automatisch uit. Melk opwarmen of schuimen kan beide. Krachtig in prestatie en ook een graag geziene gast. Het strakke RVS-design laat niets aan de verbeelding over.

Kijk voor meer informatie op www.lattementoshop.nl.

Ze.nl mag een aantal Lattemento's weggeven (per stuk 59,95 euro). Om kans te maken op deze melkopschuimer moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 15 juni. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.