Een ideale sauna voor elke vrouw

Ontspanning door Aefke

Thermen WellBeing is een kleinschalig sauna & wellness-centrum in oprichting. Speciaal voor vrouwen 'met een verhaal'. Vrouwen die in het leven gekwetst zijn door ziekte, pijn en geestelijk of lichamelijk letsel. Vrouwen die net als jij en ik de behoefte hebben om zich eens heerlijk te laten verwennen.

Elke vrouw wordt dagelijks geconfronteerd met het ideaalbeeld van dé vrouw. Een weergave van de werkelijkheid waar vrijwel niemand aan kan voldoen. De vrouwen in de doelgroep van Thermen WellBeing horen per definitie niet tot dit ideaalbeeld en de kans is klein dat zij zich hiermee bezig houden. Maar ze willen wel worden geaccepteerd om wie ze zijn en niet hoe ze eruit zien. Voor hen is acceptatie dé uitdaging.

Maar wat nu als je je de hele dag aangestaard voelt, je je er niet thuis voelt, je je schaamt? Hoeveel ontspanning geeft dat? Thermen WellBeing wil een omgeving bieden waar haar gasten zich volkomen normaal, geaccepteerd en veilig voelen en dit waarborgen door de vertrouwdheid van een eigen gezelschap (nooit met vreemden erbij!). Met een gastvrouw die elke vrouw bijzonder vindt en dit ook uitstraalt.

Om Thermen WellBeing wat meer onder de aandacht te brengen, is er een benefietfeest op zaterdag 10 juli 2010. Doel is geld in te zamelen voor de realisatie van Thermen WellBeing Veluwe, een kleinschalig sauna & wellness-centrum voor vrouwen met zichtbare en onzichtbare littekens, uniek in Nederland.

Thermen WellBeing maakt sauna en wellness voor ALLE vrouwen vanzelfsprekend! En dat is waar het Astrid Kesler vooral om draait.