SitC: Mr. Magic Hands

Intiem door Redactie Ze.nl

Zoals je begrijpt ging die afspraak dus niet meer door. Tot op een mooie dag er weer een feest was en het geluk mij opnieuw toelachte. Ik kwam hem weer tegen en we raakten aan de praat. Er was nog steeds een klik. We zonderden ons af van de rest. Op een stenen muurtje bij een kerk kletsten we aan één stuk door. Ik was net midden in een zin toen hij mij ineens kuste. Wow, zulke zachte lippen had ik lang niet geproefd. En hij kon goed zoenen.

We besloten de avond voort te zetten in zijn huis. Kaarsen gingen aan, muziek op de achtergrond en weer zijn zachte, warme lippen op de mijne. En weer was er de champagne. Langzaam gingen er kledingstukken uit, en wat bleek, de tederheid die hij met zijn mond bezat, had hij ook in zijn vingers zitten. Zijn handen gleden over mijn huid. Zijn handen verkenden mijn armen, mijn flanken, mijn rug, mijn benen. O, en als ik ergens zowel zwaar ontspannen van raak en vervolgens ontzettend grrr, nou ja, je weet wel, dan is het toch wel strelen. Ik vind het een onderschatte kunst. Wij vrouwen zijn net ovens: we moeten eerst voorverwarmd worden, alvorens u, als man, er de stokbroden in af kan bakken. Ik bedoel, je gooit toch ook geen ei kapot in een koude pan?

En Mr. Magic Hands wist hoe de oven voor te verwarmen. Hij had oog voor detail: merkte iedere verandering in mijn ademhaling op en had al snel door welke plekken favoriet waren. Hij nam echt de tijd voor mijn plezier. Ik waande mij alweer in paradijs en bedacht mij hoeveel geluk ik eigenlijk altijd met mannen heb gehad. Gelukkig heb ik nog nooit mannen uitgekozen die verkeerde intenties hadden of mij slecht behandelden. Op de één of andere manier pik ik er altijd díe mannen uit met bijzondere gaven. En deze man bezat de gave van aanraking. Masseren kon hij ook nog. Ik was echt aangenaam verrast.

Bij hem voelde ik mij mooi en sexy. En gewild. En volgens mij is dat waar de vrouwelijke seksualiteit vooral om draait; ik wil als vrouw vereerd en begeerd worden, op handen en voeten gedragen worden door sterke mannen, vechtend om mijn aandacht. Volgens mij had ik zojuist kennis gemaakt met mijn eerste, vaste minnaar. Ongecompliceerde, heerlijke seks. Gewoon, wanneer wij daar allebei zin in zouden hebben. En naast de seks, leuke dingen doen. Naar het strand, filmpje kijken, uit eten. Booty calls en geile smsjes. En dan na de seks, lekker in zijn armen in slaap vallen. Waarom heb ik dit toch nooit eerder gedaan?

Dit smaakte zo ontzettend naar meer! Ik voelde mij ineens als een kind in een ijssalon. Man candy: hmm... lekker. Nu ik begreep dat er meer was dan alleen aardbeiensmaak en ik nog zo veel lekkers niet geprobeerd had, besloot ik met deze nieuwe fase in mijn leven de jackpot te hebben gewonnen. Nu was ik rijk genoeg, rijk genoeg aan ervaringen, aan zelfvertrouwen en nieuwsgierigheid om eindelijk eens al die andere smaken ijs te gaan proeven. Het was tijd om regels op te gaan stellen, dating-regels, en een lijst te gaan maken. Een lijst van mannen die ik graag eens geproefd zou willen hebben.

Ik liep naar de keuken, en wist dat er vast nog ergens één moest liggen. Ik trok een la open en haalde er eentje uit: een mooie, zilveren, glanzende lepel. Ik zag mezelf omgekeerd weerspiegeld en voelde mijn honger. Zo dadelijk ging ik beginnen aan mijn eerste hap. En wat zou ik het mij gaan laten smaken! Bon apétit!

Kimalou (25) is single en geniet daar met volle teugen van. Ze houdt ons wekelijks op de hoogte van haar avonturen als vrijgezelle vrouw in de grote stad. Lees ook haar eerdere columns!