WIN: Boek Bakfietsblues

Winacties door Redactie Ze.nl

De bakfietsblues
Noor is 35 en werkt bij de snelste talkshow van Nederland. Ze heeft een vriend (Max), een kind (Junior) en sinds kort zelfs een hypotheek. Het leven loopt voor hen op rolletjes, tot ze in een vlaag van verstandigheid hun miniatuuretage in de stad verruilen voor een huis met drie verdiepingen en een tuin.

Maar Noor is niet op haar plek in de aangeharkte vinexwereld vol superouders met bakfietsen. Haar leven wordt ineens wel erg huisje-boompje-beestje. Dat was nooit de bedoeling! Max, daarentegen, lijkt zich al snel thuis te voelen. Hij heeft meteen contact met de buren en zet zich in voor de musical op Juniors school.

Noor stort zich op haar werk en duikt in het nachtleven. Met haar collega's stroopt ze de hotspots van de stad af. Ze drinkt te veel, slaapt te weinig en haar mooi-weer-relatie met Max komt onder druk te staan. Ze doet er echt álles aan om te bewijzen dat ze nog genoeg wilde haren heeft...

Kun je niet langer wachten? Bestel het boek dan alvast op Bol.com.

Ze.nl mag enkele exemplaren van Bakfietsblues weggeven! Om kans te maken op het boek moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 19 mei. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.