WIN: Twilight 4 - Morgenrood

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Bella Swans onherroepelijke en onvoorwaardelijke liefde voor Edward Cullen geeft haar vleugels en verlamt haar tegelijkertijd van angst. Ze heeft een roerig jaar vol verleidingen, verlies en strijd achter de rug en staat nu voor het ultieme keerpunt. Bella wordt verscheurd door haar intense passie voor Edward enerzijds, en haar grote vriendschap met Jacob anderzijds. Kiest ze voor de duistere maar verleidelijke wereld van de onsterfelijken, of besluit ze toch een volledig menselijk en dus sterfelijk leven te leiden? Bella is de schakel geworden in het eeuwigdurende conflict tussen de weerwolven en de vampiers. Haar keuze bepaalt het lot van beide stammen.

Als je nog twijfelt, lees dan hier het eerste hoofdstuk van Morgenrood - Ze.nl mocht een voorproefje plaatsen. Kan je niet wachten om verder te lezen, bestel hem dan online bij Bol.com!

Ze.nl mag enkele exemplaren van het boek Morgenrood weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 9 mei. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.