Nieuwe Ze.nl update!

Lifestyle door Marieke_B

Nieuwe lay-out
Zoals jullie kunnen zien, is er sinds een tijdje een nieuwe lay-out op Ze.nl te bewonderen. Onze technicus Sjoerd heeft hier hard aan gesleuteld en wij als redactie zijn maar wat blij met het resultaat. Er moeten nog wat dingetjes aan veranderd en verbeterd worden, maar over het algemeen is het al een mooie vooruitgang. Heb je op- of aanmerkingen? Ze zijn welkom op redactie@ze.nl

Mini-enquête
Ook hebben we onlangs een mini-enquête gehouden onder onze lezeressen. Hier kwamen ten eerste heel veel complimenten uit naar voren (bedankt allemaal!), maar ook veel bruikbare tips. We zijn nog bezig alles te analyseren en te kijken hoe we deze verbeteringen kunnen doorvoeren. De winnaars van de heerlijke Rituals-pakketten krijgen in ieder geval binnenkort bericht per e-mail en daarna hun prijs zo snel mogelijk opgestuurd.

Anoniem reageren
Eén van de puntjes die uit de enquête naar voren kwam, is het feit dat de drempel om te reageren op een artikel, shownieuwtje of straatvraag wat te hoog was. Een groot percentage van de deelnemers gaf aan dat ze niet reageren op de site, omdat ze dan moeten inloggen.

Aangezien wij het heel leuk vinden om reacties op de artikelen te krijgen en een discussie aan te wakkeren, hebben we die drempel direct verlaagd. Het is nu mogelijk om, zonder je te hoeven aanmelden en dus eventueel anoniem, op de site te reageren. Schroom dus niet om ons te vertellen wat je van het betreffende onderwerp vindt!

Mijn favo beautyspul
Jullie kennen 'm vast: onze rubriek 'Mijn favo beautyspul', waarin onze schrijfsters hun beautygeheimen aan de lezeressen verklappen. Aangezien al onze dames nu aan bod zijn gekomen, maar we wel door willen gaan met deze leuke artikelen, is het nu aan jullie! Wil jij ook met je foto en jouw vijf favoriete beautyproducten op Ze.nl? Stuur dan een mailtje naar jet@ze.nl!

Dat was het weer voor deze keer! Hopelijk beleven jullie nog meer plezier aan het bezoeken van Ze.nl en zien we jullie nog vaker terug!

Liefs,

Marieke
Jet
Eline