WIN: Kaarten Songs van Sister Act

Winacties door Redactie Ze.nl

Sinds 2008 swingt het Britse theaterpubliek mee op dit feest der herkenning met de feestelijke gospelshow The Songs from the movie SISTER ACT. Het wereldberoemde London Community Gospel Choir zet keer op keer de theaters in Engeland op zijn kop met alle grote hits uit de Sister Act-films. Voor de allereerste keer komt deze geweldige show naar het vasteland en Nederland heeft dit voorjaar de primeur met deze ongekend vrolijke show. Trek je habijt en dansschoenen aan en zing en dans mee met het leukste gospelconcert van het seizoen!

The London Community Gospel Choir is een gevierd en gerespecteerd koor, met wereldwijde allure. Eerder al zongen zij met grootheden als Madonna, sir Paul McCartney, Elton John en Diana Ross. In een bijzonder sfeervol decor zetten Moeder Overste en de zusters een energieke must-see productie neer. Alle klassiekers uit de twee Sister Act-films passeren de revue: I Will Follow Him, Ain't No Mountain High Enough, Oh Happy Day, Shout! en My Guy zijn slechts enkele van de hemelse nummers. Tijdens deze show is stil blijven zitten geen optie.

The Songs from the Movie SISTER ACT is van 25 maart tot en met 4 april 2010 exclusief te zien in het RAI Theater te Amsterdam. Kijk voor meer informatie en de speellijst op www.ejbentertainment.com.  

Ze.nl mag 3x 2 vrijkaarten weggeven voor deze show (ter waarde van 49,50 per stuk)! De datum voor de te bezoeken show gaat in overleg. Om kans te maken op twee kaartjes, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 28 maart 2010. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.