WIN: DVD Sex & Breakfast

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
Twee jongen stellen worden door elkaar heen gestrengeld en experimenteren seksueel, om zo de beginselen van een succesvolle relatie te bereiken; sex, liefde en communicatie. Beide stellen - James en Heather, Ellis en Renee - houden heel veel van elkaar, maar de relatie werkt niet meer goed en beide stellen groeien langzaam uit elkaar. Om dit te voorkomen zijn ze toe aan iets nieuws: partnerruil. Maar is dit wel de ideale oplossing? Na diverse misverstanden door jaloezie, verwarring en onzekerheden komen beide stellen erachter, dat echte liefde, veel meer is dan alleen sex & breakfast!

De twee stellen in deze drama-komedie worden vertolkt door Macaulay Culkin (Home Alone), Alexis Dziena (Entourage, Fool's Gold),  Eliza Dushku (True Lies) en  Kuno Becker (Goal!).

Ze.nl mag enkele dvd's van Sex & Breakfast weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 7 februari 2010. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.