WIN: CD Ke$ha - Animal

Winacties door Redactie Ze.nl

Ke$ha durft, want wie kan er namelijk nog meer zeggen ingebroken te hebben bij Prince om een demo af te geven? Met Tik Tok scoort Ke$ha een wereldwijde superhit; een zeer aanstekelijk nummer waarvan er op het album Animal zeker nog een aantal te vinden zijn. Dat haar talent niet stopt bij zingen en optreden alleen, bewijst ze door het feit dat ze aan alle nummers heeft meegeschreven. Ke$ha zingt ook nog eens de vocalen op het nummer Right Round van Flo-rida, dat wereldwijd ook al een hit was. A natural star is born

Alles wat Ke$ha meemaakt kun je terugvinden op haar album Animal dat net is uitgekomen. Zelf omschrijft ze het als dance, maar ook als pop: een beetje Britney en wat Lady Gaga, een tikkeltje Madonna maar vooral toch Ke$ha. "Ik heb maar een ding in mijn hoofd en dat is de wereld veroveren!" vertelt de zangeres zelf aan onze redactrice Anneke.

Lees ook de rest van het interview dat Anneke met Ke$ha had.

Ze.nl mag enkele exemplaren van het nieuwe album van Ke$ha weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 27 januari 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem dan online bij bol.com!