DVD: Grey's Anatomy seizoen 5

Media door Marieke_B

Wie kent de artsen uit het Seattle Grace Hospital nou niet? NET5 is inmiddels alweer met herhalingen bezig, maar sinds een tijdje is na lang wachten dan eindelijk seizoen 5 van Grey's Anatomy op dvd verkrijgbaar. Maar liefst 24 afleveringen vol liefde, nijd, drama, humor en vriendschap zijn weer verkrijgbaar en staan garant voor heerlijke winteravonden.

Wie dacht dat we alle ziekenhuisperikelen nu wel zo'n beetje hadden gehad, zit er toch echt naast. Het is de makers van de ontzettend populaire serie weer gelukt een boeiend en verrassend seizoen te maken waar de fans van hebben gesmuld of dit op dvd zeker nog zullen gaan doen.

Derek en Meredith zetten ook in seizoen 5 hun ingewikkelde knipperlichtrelatie voort. Zullen ze nu eindelijk toe zijn aan serieuze stappen? Cristina is inmiddels over het vertrek van Burke heen en valt als een blok voor Owen, de nieuwste aanwinst in het artsenteam van Seattle Grace. Owen is trauma-arts geweest in Irak en is teruggekeerd met de nodige littekens op zijn ziel. Kan Cristina hier doorheen prikken en er bovendien voor hem zijn als hij dat nodig heeft?

Merediths zusje Lexie krijgt in dit seizoen ook een grotere rol. Haar mooie persoonlijkheid blijkt een positieve uitwerking te hebben op iemand die dat zelf nooit had verwacht. Ook ontwikkelt zich een nieuwe lesbische relatie tussen twee vrouwen die daar nog heel erg aan moeten wennen, wat de nodige hilarische en ook moeilijke momenten oplevert.

Verder blijkt uit onderzoek dat de kwaliteit van de opleiding in Seattle Grace behoorlijk is ingezakt. Chief Webber is not amused! Hij voert de druk op en neemt maatregelen om de boel weer op de rit te krijgen. Het is voor de inmiddels arts-assistenten en hun interns flink aanpoten om het niveau weer enigszins op te krikken.

Seizoen 5 van deze heerlijke ziekenhuisserie is een heel spectaculaire vol spanning en sensatie, met aan het eind nog een prachtig droomhuwelijk en een zwaar droevige laatste aflevering. Het doet je smachten naar meer en dus rijst de vraag: wanneer komt seizoen 6?!

Grey's Anatomy - seizoen 5
EAN: 8717418235864
Prijs: 59,99