Ze.nl wenst je een top 2010!

Media door Marieke_B

Wat ging 2009 in een sneltreinvaart voorbij! Persoonlijk hebben we op de redactie zoals iedereen vanalles meegemaakt, van dalen tot mooie hoge toppen. Maar als we naar ons werkterrein kijken, deze website en ons kindje Ze.nl, mogen we gewoon spreken van een zéér succesvol jaar. En dat natuurlijk mede dankzij jullie: onze trouwe (en nieuwe) bezoeksters!

Zo stegen we qua bezoekersaantallen dit jaar met zo'n 75%. Ze.nl heeft zich definitief op de kaart gezet in vrouwenwebsiteland en daar mogen we zeer trots op zijn. Met een klein vast team en een grotere groep enthousiaste vrijwillige schrijfsters werkten we elke dag weer keihard om mooie, leuke, grappige, smeuiige, originele, boeiende en vooral prettig leesbare artikelen voor jullie te maken. Om leuke prijsvragen te regelen, straatvragen te doen en in het wel en wee van showbizzland te duiken, voor de laatste sappige roddels. Ik zei het al: het werkte, want we groeiden als kool dit jaar. We glimmen hier van trots!

Voor 2010 zijn de plannen eigenlijk heel simpel: de lijn van 2009 doorzetten. Wij willen nog groter, mooier en bekender worden! Onze technische man zal in het eerste kwartaal van het nieuwe jaar onze site eens kritisch onder de loep nemen. Wat moet beter, functioneler? Wat missen we nog? Wat kan net iets mooier en/of duidelijker? Kwalitatief willen we graag nog weer een extra stap maken komend jaar.

Natuurlijk kunnen we daar de hulp van onze lezeressen (en ook het mannelijke volk) goed bij gebruiken! Heb je ideeën voor artikelen, zaken waar je altijd al iets over hebt willen lezen, mail ze dan gezellig naar ons! Wil je je verhaal kwijt, omdat je iets bijzonders of heftigs hebt (meegemaakt)? Ook dan zit je bij ons goed! Laat het ons weten, dan nemen we contact met je op voor een mooi artikel. Ook ontvangen we altijd graag ideeën over/voor de site in het algemeen.

Jullie allemaal -onze leden, trouwe bezoeksters, 'losse' lezeressen, samenwerkingspartners, toevallige passeerders en (potentiële) adverteerders- wensen wij natuurlijk het allerbeste voor 2010. Dat het maar een gezond, gelukkig, sportief (als je dat wilt...), liefdevol en spetterend jaar mag worden!

May all your dreams come true!

Heel veel liefs,

Marieke
Jet
Dagmar