WIN: Headphone van Revert Ladies

Winacties door Redactie Ze.nl

Er was eens...
... een skate- en snowboardshop die Revert heet. Deze shop verkoopt al jaren de vetste skate- en snowboardspullen voor dames en heren. In Revert was jarenlang een klein hoekje met kleding, schoenen en accessoires voor dames. Dat hoekje groeide uit zijn voegen en daarom werd het tijd voor een hele shop puur en alleen voor de dames!

Revert Ladies was geboren. En naast een eigen winkel, is er ook een online shop voor de dames die van gemak houden. Hierin vind je naast streetwear, fashion en sneakers ook hippe accessoires, zoals de gave headphone van WeSC die wij mogen weggeven!

Stoere oordoppen
Heb jij ook genoeg van die irritant kleine oordopjes die IN je oren zitten en eigenlijk alleen maar pijn doen? Zoek dan niet langer! Revert Ladies heeft namelijk een super stoere collectie headphones van onder anderen het merk WeSC te koop. De koptelefoons zijn er in allerlei kleuren en hebben verder twee kenmerken: comfort en kwaliteit. Hiermee zal jouw zo geliefde muziek nóg beter klinken en steel jij bovendien ook nog eens de show vanwege het feit dat zo'n headphone gewoon heel trendy is.

Ze.nl mag een super Revert Ladies-pakket weggeven met daarin:
- WeSC Oboe headphone t.w.v. 54,95 (kleur naar keuze, zie www.revertladies.nl)
- Trendy grijze hoed van Brixton
- T-shirt van Brixton

Om kans te maken op dit pakket, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 21 december 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.