WIN: Oogmake-up van Rituals

Winacties door Redactie Ze.nl

Awareness, Rituals' gezichtsverzorgingslijn voor de vrouw, is gebaseerd op natuurlijke ingrediënten en milde formules. De reeks omvat een dag-, nacht- en oogcrème, gezichtsmaskers en diverse reinigingsproducten. Nieuw is de Awareness eye make-up remover, geïnspireerd op het Japanse reinigingsritueel.

De Awareness eye make-up remover bevat een 2-faseformule die er binnen enkele seconden voor zorgt dat alle make-up optimaal verwijderd wordt, zelfs waterproof mascara. De formule is zeer mild en hierdoor uitermate geschikt voor gevoelige ogen. De remover laat geen vettig laagje achter en prikt niet.

De eye make-up remover bevat onder andere Lotusbloem. Deze geurige bloem die bij zonsopgang opent en bij zonsondergang weer sluit, staat voor puurheid en spirituele bloei. De Lotusbloem is een belangrijk symbool in het Boeddhisme. Rituals voegde dit ingrediënt toe in haar eye make-up remover vanwege haar verzachtende werking.

Naast Lotusbloem is Rijstolie een hoofdingrediënt van de make-up remover. In Azië is rijst het meest essentiële voedsel en een symbool voor gezondheid en geluk. Rijstmeel wordt er zelfs als gezichtspoeder gebruikt voor een zachte en egale huid. De Rijstolie is rijk aan vitamine E en staat bekend om haar hoge gehalte aan voedingsstoffen met medicinale waarde. Daarnaast zorgt het ingrediënt voor vochtregulering en behoud van de huidelasticiteit.

Dit milde product met Lotusbloem en Rijstolie is vanaf november 2009 (dus NU) voor 10,90 euro verkrijgbaar bij alle Rituals-winkels. Zie www.rituals.com voor een overzicht van alle andere producten in de Awareness gezichtsverzorgingslijn en alle Rituals-verkooppunten.

Ze.nl mag enkele Rituals-pakketjes ter waarde van 33,80 euro weggeven met daarin: 1x de Amethyst eyeshadow Collection en 1x de Awareness eye make-up remover! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 13 december 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl!