WIN: Je persoonlijke kwartetspel!

Winacties door Redactie Ze.nl

Heb je een vriendin, iemand in de familie of een collega die binnenkort jarig is, gaat trouwen of afscheid neemt? Of ben je nog op zoek naar een leuk kerstcadeau? Met je eigen creativiteit en humor zet je makkelijk het allerleukste cadeau in elkaar: een kwartetspel met je eigen foto's en teksten van KwartetCadeau. Op www.kwartetcadeau.nl kun je direct aan de slag en je eigen kwartetspel maken en bestellen.

Het maken van een spel is eenvoudig: je kiest zelf je foto's en bedenkt er leuke teksten bij. Je kunt het dus zo gek of ontroerend maken als je zelf wilt! Maak een prachtig aandenken door oude familiefoto's te gebruiken of zet een hilarisch kwartet in elkaar met al die foute momenten. Na bestelling krijg je een prachtig gedrukt kwartetspel in een vrolijk bedrukt speldoosje.

Ze.nl mag enkele kwartetspellen weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 9 december 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.