Website vol leugenaars!

Single & daten door Jet

Toen Sally via het internet de 42-jarige Tony ontmoette, was ze in de zevende hemel. Totdat ze -na terugkomst van een romantische vakantie- stiekem in zijn telefoon keek, die hij bij haar had laten liggen. Sally trof sms'jes van verschillende vrouwen aan: "Maandag was geweldig, kan niet wachten om je weer te zien", "Heb zin in morgenavond" en zo ging dat maar door. Vriendlief bleek maar liefst 53 vriendinnetjes verzameld te hebben via internetsites. Sally was natuurlijk furieus en belde alle 53 vrouwen op om het verhaal uit te leggen, waarna ze zijn telefoon en al zijn spullen buiten in de modder gooide. Helaas werd het na Tony niet heel veel beter... Sally ontmoette (veelal op internet) stuk voor stuk mannen die logen over hun werk, zich als single voordeden terwijl ze een gezinnetje thuis hadden of er in het echt toch net iets minder aantrekklijk uitzagen dan op hun profielfoto. Kortom: Sally werd keer op keer teleurgesteld en ze besloot er wat aan te doen...

Afgelopen januari lanceerde ze de website Loveratsinc.co.uk: een website waarop leugenaars en bedriegers onthuld kunnen worden. Heb je een slechte ervaring gehad met een man of vrouw? Dan kun je deze persoon daar 'aangeven' en anderen voor hem/haar waarschuwen. De website is populair; ruim 5.000 bezoekers brengen elke maand een bezoekje aan de site.

Sally: "Als je nadenkt om met iemand die je op een website leerde kennen op date te gaan, kun je deze persoon nu eerst controleren. Door specifieke details te geven, als een nickname of woonplaats, weet je meteen of deze persoon deugt of niet."

De bedrogen vrouw blijft, ondanks alle negatieve ervaringen, toch positief! "Ik denk nog steeds dat ik de ware zal ontmoeten. Er zijn nog fatsoenlijke single mannen over, ze zijn niet allemaal slecht. Hopelijk vind ik ooit de man van mijn dromen. Maar in tussentijd zal ik niet snel meer bedrogen worden dankzij mijn eigen website."

Ben jij wel eens bedrogen door een man die je online had leren kennen? En heb jij behoefte aan zo'n site?