Lifestyle / Winacties
Winacties

WIN: Bloemen voor een ander!

Mooi hè... wat bloemen doen
Echte mensen, échte verhalen. Deze maand loopt de bijzondere campagne van Bloemenbureau Holland: Mooi hè... wat bloemen doen. Een initiatief waarmee zij laten zien dat klein geluk altijd dichtbij is.

Bloemenregen
Overal zijn bloemen deze maand. Op een druilerige ochtend in november kleurden de straten van Amsterdam door bakfietsers vol bloemen die forenzen verrasten. Je tv-scherm fleurt op van de vele vrolijke bloemencommercials en ook je internet staat in bloei!

Op de website www.mooiwatbloemendoen.nl kan iedereen vertellen aan wie ze graag een bos bloemen willen geven. En vooral: waarom! Hoe mooier het verhaal, hoe groter het geluk. Verhalen, filmpjes, gedichten; alle inzendingen zijn welkom, zolang het maar echt en oprecht is. De 1000 mooiste, opvallendste en meest bijzondere bijdragen die worden gepost op www.mooiwatbloemendoen.nl, worden in december beloond met prachtige boeketten.

En wij? Wij strooien ook met bloemen! Vind jij ook dat bloemen voor geluk zorgen en een goed gevoel? Maken ze je blij of ontroerd? Hou je van de verrassing, de verleiding of juist het zomaar?

Ze.nl mag 15 boeketten t.w.v. 25 euro verloten onder haar bezoekers. Om kans te maken op deze mooie prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 2 december 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.