WIN: Kaartjes voor Laura Jansen

Winacties door Redactie Ze.nl

Producer John Ewbank, de grote man achter bijvoorbeeld Marco Borsato, kwam een videofilmpje van singer/songwriter Laura Jansen tegen op YouTube. Ze was toen nog woonachtig in Amerika, maar werd snel teruggefloten naar haar vaderland. Van het vliegveld ging ze bijna direct naar het televisieprogramma De Wereld Draait Door, deed hier een succesvol optreden en kreeg gelijk telefoon van diverse platenmaatschappijen.

Jansen tekende uiteindelijk bij Universal, die haar debuutsingle Single Girls uitbracht. In augustus van dit jaar zag tevens haar debuutalbum Bells het licht. Dit werd gepresenteerd in een uitverkocht Paradiso en had een grote tour door Nederland als gevolg.

Jansen wordt vergeleken met Tori Amos, Fiona Apple en Regina Spektor maar juist de scheutjes reggae en gospel maken haar anders. Ze maakt een mix van donkere, alternatieve popliedjes en gevoelige pianosongs. Tijdens haar tour zal ze te zien zijn met haar band uit Amerika.

Kijk voor meer informatie over deze waanzinnige zangeres op haar website.

Ze.nl mag enkele kaarten voor het concert van Laura Jansen, dat aanstaande dinsdag 8 december in de Melkweg te Amsterdam plaatsvindt, weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 29 november 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.