WIN: Diner Jaarkaart

Winacties door Redactie Ze.nl

Een korting van 25% maakt het toch een stuk aantrekkelijker om ergens een happie te gaan eten! In de Nationale Restaurantgids vind je de restaurants waar je terecht kunt met de kaart, aangeven met een icoon.

Onder de aangesloten restaurants vind je o.a. hippe sushitenten, gezellige brasserieën en romantische Italianen. Ook echte hotspots als Supperclub, Envy en Panama en zelfs meerdere restaurants met Michelinsterren (Parkheuvel, Librije's Zusje) zijn aangesloten. Restaurants waar je misschien niet zo snel naartoe zou gaan, maar met de Diner Jaarkaart ligt deze financiële drempel een stuk lager.

De Nationale Restaurantgids is een initiatief van Smulweb, de grootste culinaire site van Nederland, en is tot stand gekomen door Smulweb-bezoekers te vragen naar hun persoonlijke favorieten bij hen in de buurt. De gids (die je hier kunt bestellen) bevat 1.800 uiteenlopende restaurants waarbij alle regio's ruimschoots vertegenwoordigd zijn.

Ze.nl mag enkele Diner Jaarkaarten weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 22 november 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.