WIN: Trivial Pursuit Team

Winacties door Redactie Ze.nl

Trivial Pursuit Team
Dit spel wordt in twee teams gespeeld. Kies samen een categorie, overleg en antwoord als een team. Het is belangrijk om samen te werken met je teamleden die weer over andere kennis beschikken dan jij. Trivial Pursuit Team wordt in vier rondes gespeeld. Iedere ronde worden zes vragenkaarten van verschillende categorieën gebruikt. De teams kiezen om de beurt een vragenkaart om daarmee punten te scoren. Verplaats de pion dan het aantal verdiende punten vooruit op het speelbord. Het team dat de meeste punten heeft als alle vragenkaarten gespeeld zijn, wint.

Zes soorten vragen
In deze nieuwe variant van Trivial Pursuit is de opzet van de vragen helemaal anders dan je gewend bent. In Trivial Pursuit Team zijn er zes soorten vragen en verschillende manieren om punten te scoren. Er zijn bijvoorbeeld kaarten waarbij er gekozen kan worden voor een makkelijke (3 punten) of moeilijke (6 punten) open vraag. Of kies een kaart waarbij je zes dingen moet noemen uit de gegeven categorie. Voor ieder goed antwoord ontvang je 1 punt.

Voorbeeld: Welke Vlaamse Sterren zijn het bekendst voor Nederlanders?
Antwoorden: 1. Urbanus, 2. Clouseau, 3. Eddy Merckx, 4. Bart Peeters, 5. K3, 6. Jean Marie Pfaff.

Iedere ronde wordt aangegeven met een rondekaart en die biedt nieuwe kansen! Zo kan een nieuwe ronde als volgt beginnen: 'TWEE KEER: voor de eerste kaart die wordt gekozen, mag het team de verdiende punten verdubbelen'.

Er zijn 30 blanco kaarten in het spel, waarmee je eigen vragen kunt maken. Gebruik ze om je eigen spel te maken en overdonder je vrienden en verbaas de familie.

Ze.nl mag enkele exemplaren van Trivial Pursuit Team weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 18 november 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem dan online bij bol.com!