Ze.nl Update!

Lifestyle door Marieke_B

Succesjes
Naast dat Ze.nl al genomineerd was voor de titel Website van het Jaar 2009 in de categorie Mens & Gezondheid (waarvoor nog altijd gestemd kan worden - doe dat dan ook snel!), hebben we nóg meer erkenning gekregen. Ze.nl is namelijk opgemerkt door de jury van de Dutch Bloggies 2009 en genomineerd in de categorie Beste Lifestyle Weblog! De site staat bij de laatste 10 kanshebbers en op 1 december zullen we tijdens de uitreiking in Den Haag weten of we die mooie award ook daadwerkelijk in ontvangst mogen nemen. Aangezien dit een juryprijs is, kan er niet gestemd worden, dus het enige dat wij (en jullie!) kunnen doen is: heel hard duimen!

Ze.nl en sociale media
Wij van Ze.nl zijn natuurlijk helemaal web 2.0 en daarom maken we, om de site groter en bekender te maken, gebruik van de populaire online community's Hyves, Twitter (waar we de 1000 followers-grens inmiddels alweer ruim gepasseerd zijn) en nu sinds kort ook Facebook.

Sluit je bij ons aan om constant op de hoogte te blijven van nieuwe artikelen, shownieuwtjes en straatvragen en volg ook de updates vanaf de redactie. Bovendien kun je hiermee ook aan je eigen netwerk laten zien dat je fan van ons bent en dat anderen vooral jouw voorbeeld moeten volgen!

Spread the Ze.nl word! :)

Liefs,

Marieke
Hoofdredactrice