WIN: Boek & dvd Ik Ook Van Jou

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal van Ik Ook Van Jou
De dag dat de jonge en onervaren Erik de mooie sexy en mysterieuze Reza ontmoet, duiken ze direct met elkaar het bed in. De start van een heftige hartstochtelijke relatie. Levend in een roze wolk van overdadige seks, wordt langzamerhand duidelijk dat er tegelijkertijd ook een enorme spanning tussen beiden wordt opgebouwd. Reza begint merkwaardige trekjes te vertonen; het ene moment adoreert ze Erik en een seconde later vervloekt ze hem tot op het bot. Regelmatig overmand door jaloezie, beleeft ze angstaanjagende woede-uitbarstingen en verminkt ze haar eigen lichaam afschuwelijk. Ze wordt zelfs een gevaar voor Erik die nauwelijks van haar terreur kan loskomen. Een film die je langzaam omstrengelt en waarvan ook jij je niet meer los zult kunnen maken...

Lees hier ook de recensie die Ze.nl schreef over Terug Naar De Kust!

Ze.nl mag enkele pakketjes met het boek en de dvd Ik Ook Van Jou weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 8 november 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.