WIN: Backstreet Boys - This Is Us

Winacties door Redactie Ze.nl

De enorme populaire boyband uit Amerika brak in 1996 internationaal door met het album Backstreet Boys en de hits We've Got It Goin' On en I'll Never Break Your Heart. Sindsdien volgde de ene superhit na de andere en groeiden de Backstreet Boys uit tot wereldsterren.

Na het succes van de Unbreakable Tour zijn de Backstreet Boys in 2008 weer de studio ingedoken voor de opname van het nieuwe album This Is Us. Producers en songwriters op dit album zijn o.a. Max Martin, T-Pain en RedOne.

De band verkocht miljoenen cd's wereldwijd en heeft een groot aantal Nederlandse Top 10-hits op hun naam staan. Kevin Richardson verliet in 2006 de groep, die sindsdien bestaat uit de overgebleven leden Howie Dorough, Nick Carter, Brian Littrell en AJ McLean.

Ze.nl mag enkele exemplaren van het nieuwe Backstreet Boys-album weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 1 november 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem dan online bij bol.com!