WIN: Gloednieuwe Winnie the Pooh!

Winacties door Redactie Ze.nl

Ruim tachtig jaar na de boeken Winnie de Poeh (1926) en Het huis in het Poeh-hoekje (1928) van A.A. Milne en E.H. Shepard keren we terug naar het Honderd-Bunders-Bos. Winnie de Poeh, Knorretje, Iejoor, Kanga, Roe, Uil, Konijn en Teigetje: ze zijn er allemaal weer bij. Terug naar het Honderd-Bunders-Bos is een boek vol nieuwe avonturen van vertrouwde vrienden.

Met toestemming en goedkeuring van de erfgenamen van Milne en Shepard (wat heel bijzonder is!) weten David Benedictus en Mark Burgess, geheel in de stijl van de originele makers, deze prachtige karakters weer tot leven te brengen.

Poeh en zijn vriendjes zijn gebaseerd op echte speelgoedbeesten die eigendom waren van A.A. Milne's zoon Christopher Robin. De plaatsen waar de avonturen zich afspeelden, kunnen nog steeds bezocht worden.

Ze.nl mag enkele exemplaren van de bijzondere Pooh-comeback Terug naar het Honderd-Bunders-Bos weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 21 oktober 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel 'm HIER dan zelf online bij bol.com!