WIN: DVD Ferry Corsten Backstage

Winacties door Redactie Ze.nl

Het leven van een succesvolle dj en producer is volgens velen een wereld van ongekende luxe: je draait op de beste feesten, ziet de prachtigste plekken en ontmoet de mooiste mensen ter wereld. Het is een leven waar veel mensen van dromen, maar slechts een klein aantal mensen leeft deze droom. Ferry Corsten is één van de mensen die lid is van dit selecte gezelschap. Hij heeft op uiterst succesvolle wijze van zijn hobby -muziek produceren en draaien- zijn werk gemaakt.

Neem met de dvd Ferry Corsten Backstage een kijkje in het leven van de populaire dj/producer. Reis zes maanden met hem mee over de wereld in aanloop naar de release van zijn nieuwe album Twice In A Blue Moon en volg hem tijdens de voorbereidingen van Full on Ferry 2008 in zijn thuisstad, Rotterdam.

Ze.nl mag enkele dvd's van Ferry Corsten Backstage weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 11 oktober 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Reserveer hem dan HIER alvast online bij bol.com!