Fashion / Mode & trends
Mode & trends

Sonia Rykiel ontwerpt voor H&M!

Het is de eerste keer dat een gastdesigner zich waagt aan een de lingerielijn en bijbehorende accessoires. Sonia kan met haar eenmalige collectie vrouwen kennis laten maken met haar visie van mooi ondergoed.

Afsluiter en inleiding
De lingerielijn dient als een prachtige afsluiting van het jaar. En zeg nou zelf: wie wil zich niet sexy en begeerlijk voelen tijdens kerst en oud&nieuw?! De knitwearcollectie is weer perfect om het nieuwe en kleurrijke voorjaar van 2010 in te luiden.

Waarom Sonia voor H&M?
"Sonia straalt een attitude uit die vrouwen in alle leeftijden, overal ter wereld bewonderen. De vrolijke, chique uitstraling van haar show vonden we echt fantastisch. In diezelfde geest draait het bij deze collectie om prachtige lingerie om je geweldig in te voelen," laat Margareta van den Bosch, creatief adviseur van H&M, weten.

Jimmy Choo
Steeds vaker maakt de H&M gebruik van gastontwerpers die een eenmalige collectie uitbrengen. In november zal ook de schoenencollectie van Jimmy Choo gelanceerd worden. Klik hier voor de foto's van deze collectie.

Vanaf 5 december 2009 zal de collectie van Sonia Rykiel in 1500 H&M-filialen worden gelanceerd: dus dat wordt Sinterklaas even lief aankijken!