TIP: online UGGs scoren

Mode & trends door Redactie Ze.nl

You either love them or hate them, maar één ding is een feit: wat zitten deze boots toch overheerlijk! Zo warm, zacht en comfortabel! Alleen daarom zou elke vrouw een stel in de kast moeten hebben... En blijkbaar denken meerdere vrouwen er zo over, want de UGG-afdeling in de winkels is altijd akelig leeg. Heel irritant als ze jouw favoriete model of maat net niet meer hebben...

Vanaf nu heb je dat probleem niet meer, want op UGGsUitAmerika.nl kun je kiezen uit 170 verschillende modellen in alle maten. Dus niet alleen de bekende UGG Boots, maar ook UGG Casuals, UGG Sandals en UGG Pantoffers. Kortom: de grootse UGG-collectie van Nederland en België!

Op UGGsUitAmerika.nl vind je natuurlijk ook de nieuwe wintercollectie van UGG. Naast de traditionele Classics of de Cardy heb je nu ook de Bailey Button: een schattig laarsje met een knoopje aan de zijkant en de Argyle: het grote zusje van de Cardy. Ook komt UGG met een aantal regenlaarzen, een trend die je steeds meer ziet in het straatbeeld van New York.

De UGGs zijn gegarandeerd origineel en worden rechtstreeks uit Amerika geïmporteerd. Binnen 14 dagen heb je ze al in huis!

Neem dus snel eens een kijkje op UGGsUitAmerika.nl en maak jouw voetjes alvast winterproof!