Actie: Kras je prijs bij Otto!

Mode & trends door Redactie Ze.nl

Kras je prijs? Dat behoeft wel enige uitleg. OTTO bestaat 30 jaar. Dat wordt gevierd met HAPPY30! Een half jaar feest met op dit moment 'kras je prijs'. Op otto.nl vind je een digitale kraskaart. Daar kras je drie vakjes open met achter ieder vak een prijs. Zo zie je drie prijzen waaruit je jouw favoriete prijs mag kiezen. Om de prijs definitief te bemachtigen, hoef je maar één ding te doen; iets bestellen op otto.nl.

Prijzen

Onder de kraskaart zitten allerlei prijzen. Absolute hoofdprijzen zijn de electronica-toppers; 5 pc-sets, vier maal een Wii met Wii Fit en drie PS3's. Maar de prijzenpool is ook gevuld met ruim 10.000 fantastische fashion-accessoires; trendy armbandjes, horloges en kettingen. Je maakt ook kans op korting op je OTTO-bestelling of aantrekkelijke kortingen op producten van bedrijven waarmee OTTO samenwerkt.


Happy 30!
OTTO

bestaat 30 jaar en noemt dit feest HAPPY30! OTTO viert samen met haar klanten 'het bontste feest in jaren'. Er worden prijzen verloot (deze zomer gingen er al een jaar lang gratis auto rijden, tien vliegcursussen en een wellnessweekend voor tien personen uit) en er zijn speciale aanbiedingen op het gebied van trendy mode, de mooiste woonideeën en innovatieve electronica. Op otto.nl vind je de nieuwe collectie voor de herfst en winter.

Dat wordt krassen!!