WIN: CD VanVelzen - Hear Me Out

Winacties door Redactie Ze.nl

Een platina debuutalbum. Acht succesvolle singles. Vier schitterende awards. Duizenden uitzinnige fans in Nederland en daarbuiten. Welkom in de wereld van VanVelzen!

In tegenstelling tot het eerste deel van het dubbelalbum, Take Me In, is Hear Me Out is wat rustiger. De nadruk ligt bij deze cd meer op een laidback geluid... Eén van de hits op Hear Me Out is de top 10-hit When Summer Ends, de titelsong van de film Zomerhitte welke nog niet eerder verkrijgbaar was op een VanVelzen-album.

Hear Me Out wordt geleverd met de gratis bonus dvd Paradiso Live: het geweldige optreden wat de zanger in de Amsterdamse poptempel gaf.

VanVelzen laat met dit dubbelalbum en de dvd wederom zien wat hij in zijn muzikale mars heeft!

Meer informatie over deze super zanger? Lees hier het interview dat Ze.nl met hem had en lees hier de column die VanVelzen speciaal voor Ze.nl schreef.

Ze.nl mag enkele exemplaren van Hear Me Out weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 16 september 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.