WIN: PloesiePoesie-pakket!

Winacties door Redactie Ze.nl

PloesiePoesies zijn 100% handgemaakte en 100% unieke pluchen katten. Ze zijn verkrijgbaar in 3 versies: Retro, Deluxe en Look-a-like!

Retro
De simpelste zijn de Retro PloesiePoesies. Deze worden gemaakt van originele stofjes uit de jaren '60 en '70 en kunnen eventueel een letter op hun buik krijgen. Kots-, kwijl- en knuffelbestendig, dus ook zeer geschikt voor baby's en jonge kinderen.

Deluxe
De Deluxe PloesiePoesies zijn fantasie poezen, ieder met een eigen karakter, net als echte katten. Ze worden genummerd en hebben allemaal een eigen naam. Het karakter van de kat staat in een bijgeleverd mini-boekje. Deze PloesiePoesies maakt Luna in alle kleuren van de regenboog, maar je kunt ook zelf je favoriete kleuren en karaktereigenschappen opgeven, zodat Luna een custom made PloesiePoesie voor jou maakt.

Look-a-like
Maar de allerleukste zijn misschien nog wel de Look-a-like PloesiePoesies. Aan de hand van poezenfoto's maakt Luna een pluche versie van jouw eigen kat. De vlekken, stippen en strepen van de kat worden met stofjes en kantjes nagebootst. Luna's motto is: 'Iedere kat verdient het om z'n eigen PloesiePoesie te hebben.'

Naast deze PloesiePoesies, kun je in Luna's webshop ook terecht voor originele kadootjes, postcards, cat toys en buttons - allemaal met poezen erop natuurlijk. Neem snel een kijkje op www.ploesiepoesie.nl!  

Ze.nl mag een geweldig PloesiePoesie-pakket weggeven met daarin:
- een PloesiePoesie
- buttons
- magneetjes
- postcards


Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 14 september 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.