WIN: Bnaughty ei-vibrator!

Winacties door Redactie Ze.nl

Let's get naughty...
De Bnaughty van het jonge en hippe merk B Swish geeft een intens diepe en krachtige vibratie. Niet alleen is ie lekker voor inwendige stimulatie, maar ook voor uitwendig gebruik. Bnaughty is waterdicht en gemaakt van zacht aanvoelend materiaal, daarom kun je 'm ook onder de douche gebruiken... Heerlijk om jezelf mee te verwennen of samen met een partner te gebruiken door de bediening uit handen te geven.

De Bnaughty t.w.v. 34,95 wordt geleverd in een mooi en zacht opbergzakje en is er in vier kleuren. Dit toppertje moet je geprobeerd hebben! Lees HIER wat de klanten en het testpanel van ZOEMMM.COM ervan vonden!

ZOEMMM.COM is een webwinkel speciaal voor vrouwen met behoefte aan kwaliteit. De winkel is opgezet vanuit een vrouwelijk oogpunt met mooie producten en duidelijke inhoudelijke informatie. ZOEMMM.COM is Stijlvol Stout!

Ze.nl mag enkele Bnaughty's weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. (Tip: Kijk op ZOEMMM.COM!)

De prijsvraag loopt tot en met 5 augustus 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.