Porsche Eyewear gelanceerd!

Met gierende banden en loeiende motoren vond maandag 29 juni de lancering van de eerste Porsche Design Eyewear Shop plaats. Naast Porsche-liefhebber Jeroen van Koningsbrugge, die een eerste bezoek aan de nieuwe winkel bracht, waren ook Koert-Jan de Bruijn, Tom Sebastian en Anouk Smulders van de partij.

Shop-in-shop
In het Porsche Centrum Gelderland vind je de meest luxe, sportieve en gave auto's, maar dat is nu niet meer de enige reden om naar Heteren af te reizen. Daar is namelijk de eerste Porsche Design Eyewear Shop geopend! Hoe komen de brillen beter tot hun recht dan in een open winkelontwerp van veel glas en staal, tussen de Porsche bolides?! Vanaf nu is een aankoop van een echte Porsche in Heteren niet meer voorbehouden aan de happy few, maar aan elke Porsche-liefhebber.

Modellen
De P'8478... Geen raceauto, maar de iconische pilotenbril van Porsche Design die al sinds de jaren '70 volop in de picture staat en gesignaleerd is bij celebrities als Eddie Murphy, David Beckham en Lindsay Lohan. Ook de opvouwbare pilotenbril, een eighties klassieker, heeft bij Porsche Design zijn rentree gemaakt. Inmiddels is de collectie uitgebreid met vele nieuwe modellen en nieuwe uitvoeringen van vintage-brillen. Naast het uitgesproken design, wordt Porsche Design Eyewear gekenmerkt door gebruik van hoogwaardige materialen, zoals Bèta-titanium, roestvrij staal, polycarbonaat, en uitstekende UV-bescherming (400).

Op naar de shop!
De Porsche Design Eyewear Shop is gevestigd aan de Ressenerbroek 2, in Heteren, ten zuidwesten van Arnhem. De shop is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.00 - 18.00 uur en zaterdag van 10.00 - 17.00 uur. Porsche Design Eyewear wordt verkocht vanaf 230 euro. Online kun je deze shop ook bekijken en de modellen bestellen via www.porschedesign.nl of www.eye-wear.nl. Je kunt de brillen ook op sterkte laten maken, mocht dat nodig/wenselijk zijn.

Deze geweldige brillen hebben wat ons betreft een heel hoog must-have-gehalte! Wat voor zonnebril draag jij deze zomer?