WIN: DVD De Hoofdprijs!

Winacties door Redactie Ze.nl

In het kort...
In de dramaserie De Hoofdprijs, van de hand van Johan Nijenhuis en Alain de Levita, draait het om drie families waarvan er twee een enorm geldbedrag winnen in een loterij. De oer-Hollandse manier van omgaan met geld staat hierbij centraal. Dit levert tragische, komische maar vooral ook herkenbare situaties op. Een indrukwekkende cast zorgt voor een overtuigende vertolking van de personages.

In De Hoofdprijs raken de persoonlijke levens van de families onvermijdelijk met elkaar verstrengeld. Beide prijswinnaars gaan op geheel eigen wijze met de plotselinge rijkdom om. De derde familie, die altijd al rijk is geweest, krijgt juist te kampen met grote financiële tegenslagen. Vanaf het moment dat de jackpot valt, is er niets meer hetzelfde en wordt duidelijk of geluk daadwerkelijk te koop is.

De makers wisten een indrukwekkende cast bijeen te krijgen. Jack Wouterse, Frans van Deursen, Annick Boer, Stephan Evenblij, Lieke Antonisen, Lieneke Le Roux, Jack Wouterse, Sander van Amsterdam, Roos Netjes, Pim Wessels, Joey van der Velden en Melody Klaver zijn in deze dramaserie te zien.

Ze.nl mag enkele exemplaren van De Hoofdprijs weggeven! Om kans te maken op deze prijs, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden.

De prijsvraag loopt tot en met 25 juni 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel hem dan HIER online bij bol.com!