Lifestyle / Vrije tijd
Vrije tijd

Huisparty staptrend 2009

Voor het stappen eerst thuis even een borrel drinken met vrienden, om vervolgens op pad te gaan. Als je eindelijk op het feest, waar je de hoofdprijs voor betaald hebt, bent beland, blijkt er niks aan. Volgende keer maar gewoon thuisblijven? Maar dan kom je nooit nieuwe mensen tegen... Dilemma? Niet met huisparty's!

Hoe werkt het?
Het concept is even eenvoudig als briljant: je zoekt een feest op www.huisparties.nl, nodigt jezelf uit en wacht tot de organisator jouw uitnodiging accepteert. Om jezelf goed te presenteren, stuur je je Hyves- of Facebookadres even mee.

Als je zelf een feestje organiseert, meld je je feest aan en wacht je tot mensen zichzelf uitnodigen. Als je je feest aanmeldt, kun je aangeven wie en in welke aantallen er welkom zijn: mannen, vrouwen, hun gewenste leeftijd, wat de gewenste bijdrage is (bijvoorbeeld eigen drank of een kleine bijdrage in de kosten voor hapjes). Is iemand in jouw ogen geen geschikt gezelschap voor die avond? Geen probleem: je kunt uitnodigingen (anoniem) afwijzen.

Waarom zou je?
Huisparties.nl geeft op hun homepage zelf al de beste redenen:
1) Omdat het thuis vaak gezelliger is dan in een uitgaansgelegenheid.
2) Omdat een feestje thuis veel goedkoper is dan een avond stappen in een dure discotheek.
3) Omdat een huisfeest de perfecte gelegenheid is om in een vertrouwde omgeving nieuwe mensen te leren kennen.

Gauw kijken!
Nieuwsgierigheid gewekt? Neem dan gauw een kijkje! De site is nog niet zo lang actief, dus het aanbod is nog klein, maar je kunt uiteraard zelf ook een gezellig feestje plannen en aanmelden!