In Marlies Dekkers en G-Star de kredietcrisis trotseren

Vrije tijd door Redactie Ze.nl
Maasmechelen Village

ligt op een half uurtje rijden van Maastricht. Dus als het te ver rijden is voor één dagje, dan plak je er gewoon een weekendje Maastricht aan vast! Dat dat echt de moeite waard is, ontdekken we meteen als we door de straten met de stijlvolle boetieks lopen. Het is één groot dorp. Waar in een dorp allemaal verschillende mensen wonen, ontdekken wij in deze plaats allemaal verschillende merken. Wat dacht je van designermerken als Strenesse, Versace, Olivier Strelli, Hugo Boss, Scapa, Féraud Paris, Chine, Essentiel en Mer du Nord. Op zoek naar een casual- of sportieve look? Dan breng je een bezoek aan Björn Borg, Nike, Pepe Jeans, G-Star, Puma, Miss Sixty en Fornaria. Accessoires en juwelen haal je bij Dyrberg/Kern en Furla, om vervolgens je partner te verrassen in een setje van Marlies Dekkers.

Marlies Dekkers is natuurlijk al lang geen onbekende meer. Deze eigenzinnige vrouw ontketende begin jaren negentig een ware revolutie op lingeriegebied. Ze ontwerpt vanuit haar eigen levensvisie onder het motto Dare to be. Een van de belangrijkste pijlers is om het zelfvertrouwen van vrouwen te vieren en te accentueren. Inmiddels heeft ze al vele prijzen gewonnen en ontwerpt ze unieke lingerie. Maar daar hangt natuurlijk ook een uniek prijskaartje aan. Gelukkig vinden we haar lingerie en badmode voor 30 tot 60% lagere prijzen. Kijk, dat is leuk winkelen! Winkelen in de outletstore van Marlies Dekkers is niet anders dan elders. De winkel ziet er prachtig uit en er wordt vakkundig advies gegeven.


Het leuke van deze luxe outletstore is dat je eigenlijk helemaal niet door hebt dat je koopjes aan het scoren brengt. Werkelijk alle winkels zijn prachtig ingericht en het personeel helpt je met veel plezier. Je geniet, helemaal als je aan de kassa komt en je vele malen goedkoper uit bent dan in een reguliere stad. Natuurlijk zijn het vaak wat oudere modellen, maar echte fashionista's weten toch precies hoe ze daar weer iets moois van kunnen maken. Nee, niemand heeft door dat die G-Star niet het nieuwste van het nieuwste is. Nee, zij zien dat je een G-star hebt gehaald. En wel in Maasmechelen Village waar ze in de nieuwe shop van dit jeansmerk echt een enorm denim aanbod hebben. Voor iedere fashionista en recessionista zit er wel een modelletje bij.

Maasmechelen Village onderscheidt zich van andere outletstore niet alleen door het luxe aanbod. Nee, waar we bij de concurrent vooral veel keuze hebben uit sportartikelen en de bekende kledingmerken, ontdekken we in Maasmechelen ook spulletjes voor ons interieur. Möve, Bodum en Villeroy & Boch zijn wat dat betreft heel inspirerende winkels. Tja, en zo lag de kofferbak van onze auto niet alleen vol tassen met kleding, maar namen we ook een volledig servies met bijbehorend bestek mee van Bodum. Verrassend, zoals deze luxe outletshoppingcentre ons keer op keer weer verraste door de mooie shops, gezellige eettentjes en vriendelijke sfeer.


Maasmechelen Village
Zetellaan 100, 3630 Maasmechelen, België
Gratis nummer: 0800-0204651
Openingstijden 10.00 - 18.00 uur, ook open op zondag.
Voor mee informatie ga je naar Maasmechelenvillage.nl.