Big Air Utrecht

Vrije tijd door Redactie Ze.nl

Boardsportvereniging SPIN Utrecht bestaat 5 jaar en daarom is dit een goede reden om een feestje te vieren! Op 6 en 7 juni zal in het hartje van Utrecht op de Neude Big Air plaatsvinden. Twee dagen lang zullen heel wat snowboarders maar liefst acht meter door de lucht vliegen, hun tricks laten zien en veilig landen op de BigAirBag. De deelnemers variëren van getalenteerde locals tot de Nederlandse top. Zorg dat je erbij bent, want het belooft een spektakel te worden!

Meedoen, meedoen, meedoen!
Op 6 en 7 juni zal er snowboardgeschiedenis geschreven worden. Lijkt het je helemaal geweldig om hier deel van uit te maken? Schrijf je dan snel in! Ook kun je je hier inschrijven voor de professionele clinics die de hele dag door worden gegeven.

Op deze twee spectaculaire dagen zullen pro-snowboarders de hele dag de vetste tricks laten zien tijdens geweldige demo's en pro-wedstrijden. Overdag kun je genieten op de beats van verschillende dj's en mc's en zal er op zaterdag 6 juni een vet feest worden gegeven tot in de vroege uurtjes in Club Poema.

Zorg dat je er op op 6 en 7 juni bij bent en voorkom dat je nog jaren later moet aanhoren hoe vet het was en wat je allemaal hebt gemist!

Dus...
Wat: Big Air Utrecht
Waar: De Neude, centrum Utrecht
Wanneer: zaterdag 6 en zondag 7 juni 2009
Wat: Een schans midden op de Neude, met een BigAirBag om op te landen.
Deelnemers: Naast demo's van pro-snowboarders kan ook het publiek volop meedoen aan clinics en zullen er zowel amateur- als pro-wedstrijden zijn!

Kijk voor meer informatie over het programma op de website!