WIN: Trouw(en) van Rianne Verwoert

Winacties door Redactie Ze.nl

Het verhaal
De hoofdpersoon van Trouw(en) is helemaal in de wolken als ze een huwelijksaanzoek van Rick krijgt. Maar dan hoort ze van Ricks vriend Dave dat haar aanstaande man gezien is met een mooie blonde vrouw. Ze denkt er niet meer aan, totdat ze van haar nieuwe winkelhulp Anouk een verhaal hoort. Daar herkent zij zich wel in! Een vreemd 06-nummer in Ricks overhemd en een te groot lingeriesetje dat bezorgd wordt doen de twijfel toenemen. Ze besluit haar hartsvriendin in vertrouwen te nemen. Tijdens een weekendje weg bellen ze het nummer om te horen wie er opneemt. Het blijkt ene Valerie te zijn. Zij heeft nog nooit van Rick gehoord. Ja ja! Van het een komt het ander en dan is het Rick die bij zijn vriendin verhaal komt halen!

Ze.nl mag vijf exemplaren van Trouw(en) weggeven! Om kans te maken, moet je onderstaande vraag juist beantwoorden. Tip: Snuffel rond op de website van schrijfster Rianne Verwoert!

De prijsvraag loopt tot en met 3 juni 2009. Door mee te doen aan de winactie, meld je je automatisch aan voor de wekelijkse nieuwsbrief van Ze.nl.

Geen zin om te wachten of je gewonnen hebt? Bestel 'm HIER dan zelf online bij bol.com!